Wednesday, 11 July 2012

Selamat Datang Si Ohsem Ramadhan :)

Assalammualaikum wbt

Hello people, dekat FB, dekat Twitter dekat blog ramai yg dok counting Ramadhan.
Subhanallah, it's amazing. Semua pakat seronok nak berpuasa. Bulan ibadah.
Aku pun. Ramadhan dengan Mak dan Ayah. I'm happy. Tak semua bertuah mcm aku ;)

Aku jumpa dkt FB tentatif utk Ramadhan. Best jugak. Ada garis panduan utk org yg mcm aku terkedek2 nak merangkak mencari kasih sayang ALLAH all along Ramadhan kali ni. Sedihh sungguh aku nie. Haha.

So, hampa2 semua check it out ya :)


Depa kata kalau xleh buat semua, jgn tinggal semua pulak.
Aku sangat excited nak masuk Universiti Ramadhan ni.
Anda bagaimana..??? :)

No comments:

Post a Comment